CondorSoft Bt.
CondorSoft Szlogen
Design


   
   
   
   
   
Társaságunk 2003-ban alakult. Fő tevékenysége a számítástechnikai eszközök kiskereskedelme volt, egészen 2005-ig, mikor is a hangsúlyt a szoftverfejlesztésre és a grafikai munkákra helyeztük át.
  
Tevékenységünk lényeges területe továbbá a megrendelők üzleti folyamatainak informatikai támogatása. A 2006-os tulajdonosváltás egyik fontos következménye ennek a területnek a hangsúlyossá válása, mivel a társaság ügyvezetője több éves szakmai gyakorlattal és kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik az informatika e területén.
  
Természetesen a cégünk profiljába tartozó szoftverfejlesztés továbbra is fontos részét képezi társaságunk portfóliójának.
    
Vállaljuk weboldalak teljeskörű elkészítését, a design meghatározásától kezdve, a domain regisztrációján át, a tárhely bérletéig. Készítünk statikus oldalakat, dinamikus oldalakat vagy akár teljes portál rendszereket.
   
IT támogatási területen vállaljuk windows és linux szerverek telepítését, üzemeltetését és karbantartását. munkaállomások karbantartását és szükség esetén beszerzését.
  
Egyedi igények esetén is kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!

2007.04.01 internetszolgáltatónk routolási hibája miatt, domainjeink nem voltak elérhetőek 19 órán keresztül.

2007.01.23 internetszolgáltatónk műszaki hibája miatt, szerverünk nem volt elérhető 34 percen keresztül.
2007.01.22 új szolgáltatásokkal bővültek webhosting csomagjaink, továbbá növeltük a csomagokhoz tartozó tárterületet is.

 

Amennyiben valamelyik szolgáltatásunkkal problémája van, kérjük hívja a következő számot:
Mikolcsó Marcell
+36 30 25 68 500